TICKETS ZIJN TE KOOP! | EARLY BIRD 7,50 | REGULIER 10,00 | LATE VLIEGERS | 12,50
Vitamine Z Festival 2016 – ICARUS AMSTERDAM – 27 augustus Amsterdam Noord
Openingstijden: 1400 - 0200 uur. Vanaf 2030 uur slechts € 7,50; vanaf 2230 uur gratis.
route: Korte Papaverweg 2 t/m 6, 1032 KB Amsterdam Hou rekening met wegwerkzaamheden op de papaverweg. Je moet er even omheen fietsen. We adviseren iedereen om met de fiets te komen ivm weinig parkeergelegenheid. Vergeet ook geen zonnebrand mee te nemen! En je zwembroek :)
Harder. Better. Faster. Stronger Hoe hittebestendig zijn jouw vleugels? Icarus raakte hoogmoedig en vloog steeds dichter naar de zon. Daardoor smolt de was en stortte hij neer in zee. Je kent vast ook een Icarus, iemand die in alles succesvol wil zijn. Work is never over. Vandaag laten we idealen varen en vieren we feest. Discussieer, dans en durf te dwalen. We zien je in de Ceuvel!
Voor de tweede keer vindt het Vitamine Z Festival plaats, dit jaar met het thema ICARUS AMSTERDAM. Op 27 augustus beschouwen we het groeiende onvermogen en ontevredenheid bij jongeren en jongvolwassenen als gevolg van de prestatiemaatschappij. We streven te hoge verwachtingen na. Succes is de norm geworden en je bent zelf verantwoordelijk om dit te bereiken. Hierdoor kampen veel mensen met onzekerheid, depressie en eenzaamheid. Juist door hoog te willen vliegen storten we neer in twintigersdips en dertigersdilemma’s. Het verhaal van Icarus is terug te vinden in menig drukke jongvolwassen Amsterdammer.
Het festival biedt een balans tussen plezier en inhoud door kunst, filosofie en muziek aanvullend aan elkaar te programmeren. Op het festival wordt niet alleen vanuit verschillende disciplines gekeken naar actuele onderwerpen, het bekijkt ook onderwerpen waar te weinig aandacht aan wordt geschonken. Doordat we allemaal autonoom en succesvol moeten zijn, leren we vaak niet goed in het midden te blijven vliegen en storten we juist dieper neer.
Net als vorig jaar komt er weer een breed en afwisselend programma met verschillende podia. Lezingen, debatten, theater, kunst, muziek en stand up comedy worden door elkaar heen geprogrammeerd zodat er een vermakelijk, inhoudelijk en inspirerend festival ontstaat. Een dag van kortstondig en langdurig geluk.
Houdt deze pagina in de gaten voor programma-updates en andere informatie.