Docent
Sjoerd van der Linden
De Ceuvel, boot 2k


Aanmelden:
app: 06 44 02 68 53
sjoerd@vitamine-z.nl
Gratis deelname
Donaties welkom

In de herfst en de winter organiseert Vitamine Z meditatiebijeenkomsten en -cursussen. Onder begeleiding van ervaren docenten leer je jezelf op een nieuwe manier kennen. Je ontwikkelt concentratievermogen, opmerkzaamheid en geduld. Zo creëer je rust en ruimte middenin je drukke leven

Sta stil en kijk

Meditatiebijeenkomst voor beginners en gevorderden

In het dagelijks leven zijn we veel bezig met allerlei doelen en normen. We staan met één been in de toekomst, en we hopen en verwachten dat het daar beter is dan nu.
Natuurlijk wil je vooruit. Maar elke verandering begint bij waar je nu bent. Bij wie je nu bent.
Je kunt je daarvan afkeren. Dan wordt je weg naar de toekomst een vlucht, een gevecht, een bron van spanning en ellende.
Of je kunt van die weg een reis maken, vol indrukken, avonturen en plezier. Hoe? Door stil te staan en om je heen te kijken.

In deze bijeenkomsten leer je stil te staan bij jezelf. Als je even niks hoeft, welke gedachten en gevoelens komen er dan op? Hoe ga je daarmee om? Wat gebeurt er in je lichaam? Kun je vrede sluiten met jezelf zoals je nu bent?

Sta stil en kijk. Met oefeningen uit de rijke traditie van het boeddhisme leer je jezelf gaandeweg beter kennen en accepteren. Zo creëer je een rijke voedingsbodem voor een bloeiende toekomst.

Wanneer:
4, 11 en 25 september 2019
19:30 - 21:00 uur

Waar
De Ceuvel, boot 2k

Kosten
Gratis, donaties welkom

Ervaring met meditatie is niet nodig: je krijgt duidelijke instructies. Heb je wel ervaring met meditatie en mindfulness, dan kun je je beoefening opfrissen. Een deel van de bijeenkomst is gereserveerd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Laat van tevoren even weten of je komt.
Mail sjoerd@vitamine-z.nl of app 06 44 02 68 53.