Online Spreekuur

In samenwerking met het Collectief van Imperfectie organiseert Stichting Vitamine Z een 6-delig online spreekuur. Vanaf 1 mei komen we elke vrijdag 1 uur samen om te delen tegen welke ongemakken we aanlopen.

Meditatie Sessies

Elke maandag en woensdag is er een meditatiebegeleiding waarin we oefenen met het observeren van veranderlijkheid en imperfectie en het omgaan met de emoties die dat teweeg kan brengen. Onder begeleiding van Sjoerd van der Linden

Take-Away Denkdiner

Bestel en ontvang per post een set filosofische spelregels als start van een goed gesprek. Daarmee kun je tijdens de maaltijd aan de slag met je partner/huisgenoot/familie/virtuele tinderdate. Zo creëer je in quarantaine je eigen Filosofische Diner.

Vitamine Z in Coronatijd

In deze gekke tijden van isolatie, zoom en onzekerheid is er meer ongemak. We weten niet wat er komen gaat, hoe lang het nog gaat duren en of je het zult volhouden. Hoe ga je hiermee om? Vitamine Z troost en helpt jou. Niet door je ongemak op te lossen maar om het te normaliseren. Iedereen blijkt deze ongemakken te ervaren! Je bent niet gek maar we weten alleen niet hoe we er mee om moeten gaan.

Om jou te helpen en om elkaar te steunen organiseert Stichting Vitamine Z een online spreekuur in samenwerking met het collectief voor imperfectie, twee keer per week een meditatie en kun je een filosofisch diner bestellen om thuis zelf te doen.

Stichting Vitamine Z werkt in dit project samen met de volgende organisaties: