Omarm de imperfectie van het levenย – Wekelijkse meditatiesessies

Vitamine Z i.s.m. De Padvinderij mindfulness

Binnenblijven, afstand houden, thuiswerken. Groepsimmuniteit, IC-capaciteit, economische crisis. Het coronavirus heeft het leven ingrijpend veranderd. Dat merken we allemaal. De veranderingen leggen de imperfectie van het leven bloot: we hebben niet alles onder controle, de wereld is niet maakbaar. Dat is behoorlijk verontrustend. Hoe kun je voor jezelf zorgen in een oncontroleerbare wereld? Hoe kun je in vrede leven terwijl de toekomst onzeker is?
Vitamine Z organiseert samen met De Padvinderij een reeks online meditatiesessies rond deze vragen. Want omgaan met verandering en imperfectie is precies waarvoor het pad van meditatie in het leven is geroepen. Laten we in deze woelige tijden op zoek gaan naar kalmte, vrede en vreugde in onszelf.

Praktische zaken

Ervaring is niet nodig: we zorgen voor duidelijke instructies en er is gelegenheid om vragen te stellen. Als je wel ervaring hebt dan weet je dat meditatie nooit hetzelfde is – je bent van harte welkom om samen te oefenen.

Programma

Gedurende het eerste jaar van Corona, werden momenten van meditatie aangeboden op:
๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ 12:15 – 12:45 ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ: ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต
30 minuten mediteren om de aandacht te ankeren in het lichaam.
๐˜ž๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ 19:30 – 20:30 ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ: ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ
45 minuten mediteren met nadruk op compassie voor jezelf: het valt niet altijd mee om mens te zijn. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

De sessies vinden plaats via Zoom. Wil je meedoen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar meditatie@de-padvinderij.nl of een Facebookberichtje. We sturen je dan de inloggegevens toe. Deze zijn van toepassing op de hele reeks. Je hoeft je dus maar รฉรฉn keer aan te melden.

Kosten

Deelname is gratis. Als je wilt kun je een donatie doen voor de begeleiding. In elke sessie wordt een betaallink gedeeld.

Over de trainer

De meditaties worden geleid door Sjoerd van der Linden van De Padvinderij mindfulness. Sjoerd is gecertificeerd mindfulnesstrainer en geeft geregeld meditaties in verschillende settings.

Book your tickets