Afgelopen jaar geen ICARUS festival, maar een bijzondere ervaring op veilige afstand ..

Op 28 augustus 2021 werd je op De CEUVEL tussen 12 uur ‘s middags en 12 uur ’s nachts ontvangen temidden van een Ode aan het Ongemak.  Een ervaring die aan tafel begon en zo lang duurde als men de OMWEG naar huis wilde maken..

 

Omweg

OMWEG?? Jah, omweg. Een Ode aan het Ongemak. Een ode aan alles wat er nu niet, net niet, straks nog, overmorgen toch of vooralsnog KAN.

Geen festival maar een ‘omgang’ dit jaar. Een tocht over steigers, langs boten, door verwaarloosde straten, met een potje bier in de hand en een pauze met waterzicht. Vanaf het terras van De Ceuvel loop je om naar huis.

In elke hoek schuilt ongemak. Op muzikale wijze vertolkt, in de ontmoeting met een vreemde -met hoofdletter V-, het kwijtraken van de route (was die er?) en ‘t tegenkomen van jezelf in dichtvorm.

Op grappige, serieus schurende en licht ongemakkelijke wijze word je uitgenodigd te dealen met de dingen die we nu (?) eenmaal (?) allemaal (?) voor onze kiezen krijgen.

Beleef het ongemak door haar stiekem van een afstandje te begluren of recht in het gezicht te staren. Op uitvergroot formaat en subtiel verstopt. Luid lachend of gedurende een net iets te lange stilte. Grinnikend? Grienend? Gretig?

Kortom: Een Omweg waar je mee thuis kunt komen…

Book your tickets