Waarom steunen?

Omdat onze bijzondere plannen nu misschien wel harder nodig zijn dan ooit ..

Vitamine Z is een stichting met een sociaal-maatschappelijk doel. De organisatie draait vrijwel geheel op vrijwilligers. Om onze boodschap samen te verkondigen, hebben we jou nodig. Voor het neerzetten van mooie evenementen natuurlijk, maar ook bijvoorbeeld voor online en offline campagnes om mensen weer met elkaar in gesprek te brengen over kwetsbaarheid en imperfectie.

Steun als vrijwilliger

Al onze evenementen worden georganiseerd met een team van vrijwilligers. Heb je zin om je in te zetten voor het goede doel? Wil je meer leren over campagnes voeren, evenementen organiseren en programma's maken? Dan kun je bij ons komen werken. Dit kan ook voor een schoolopdracht of een afstudeerproject.

Neem dan contact op met vrijwilligers@vitamine-z.nl

Steun met een gift

Stichting Vitamine Z heeft de ANBI-status: we zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat je onder voorwaarden een gift aan ons mag aftrekken van de belasting. Met name periodieke giften zijn gunstig. Lees erover op de site van de Belastingdienst. We kunnen jouw gift goed gebruiken om onze boodschap van kwetsbaarheid en imperfectie uit te dragen!

ANBI-status, dus aftrekbaar 🙂

Steun als fan

Vind je het tof wat we doen? Laat het ons weten! Iedere keer als we fanmail ontvangen is dat verse brandstof om voort te gaan 😀

Ben je of ken je een plek of organisatie waar meer ruimte voor imperfectie gecreëerd mag worden? Laat het ons weten. We maken ook trainingen en (kunst-)zinnige interventies op maat.

Stuur een berichtje: fanmail@vitamine-z.nl

Periodieke gift?

Wil je een periodieke gift doen? Lees hier alles over hoe dat werkt en welke voordelen het biedt: www.vitamine-z.nl/periodieke-gift

Betaalinformatie

IBAN: NL63 TRIO 0212 4302 62
t.n.v. Stichting Vitamine Z, Amsterdam
o.v.v. "Gift”

Book your tickets